Skip to content

Oglasi na prvi pogled

Postoji podrubrika ljubavnih oglasa pod nazivom „ I saw you“ u novinama Chicago Reader na koje sam naišla dok sam boravila u Chicagu zbog potrage za grobom svog dide. Ljudi koji se sretnu prvi put, ili se viđaju neko vrijeme a da se nikad nisu upoznali, ostavljaju oglase u nadi da će se druga osoba prepoznati i javiti, a onda… što bude. Dugo nisam znala kako bih iskoristila te oglase koji su me oduševili sve dok nisam shvatila da trebaju biti baš takvi kakvi jesu, samo interpretirani na moj način. Ovo su moji Oglasi na prvi pogled.

Ne znam kako bih ti se ispričala što sam te nagazila svom težinom, a to nije baš  beznačajna brojka. Ponudila sam ti u toj neobičnoj crkvi da mi uzvratiš istom mjerom, a ti si mi se samo nasmijao i odmahnuo rukom. To znači pod a) da razumiješ engleski, pod b) da ti nisam antipatična (ne smiješ se valjda antipatičnim ljudima?) i pod c) da si dovoljno velikodušan da oprostiš tako nešto. A kako si onako baš zgodan, razmišljam da bih ti se mogla odužiti večerom. Jesi za?

Kada: 30.02.2012.

Gdje: Sagrada Familia, Barcelona

Ti: smiren, zgodan i nasmijan

Ja: šeptrljava

#000017

 

Vožnja liftom je prekratka da bih ti rekao sve što sam poželio reći kad sam te ugledao pa sam umjesto toga samo kimnuo glavom. Ti si nervozno prevrtala mobitel po rukama i prokomentirala da te liftovi čine nervoznom. Meni si i nervozna neodoljiva. Vozio bih se s tobom liftom sve dok ti oni ne postanu omiljeno prijevozno sredstvo.

Kada: 30.02.2012.

Gdje: hotel Novotel, Beč

Ti: preslatka

Ja: zaljubljen

#000036

 

Pizza sa samo 500 kalorija, od čega li je ta? Ja pitam u nevjerici a ti strpljivo nabrajaš sastojke. Hvala ti što si me prosvijetlio, dugujem ti par godina svog života jer bih bez tebe i dalje jeo masne pizze od kojih bi mi skočio kolesterol. Obzirom da godine nisu prenosive, mogu ti ponuditi jednu večer, za početak.

Kada: 30.02.2012.

Gdje: Pizza Express, London

Ti: najuslužniji djelatnik uslužne djelatnosti

Ja: uporan/naporan tip

#000047